tiistai 13. elokuuta 2013

Paluu arkeen

Heippa kaikille! :-)

Joko olette päässeet takaisin kiinni arkirutiinehin? Kesälomaa tulee kyllä vielä monta kertaa ikävä, tehtiin kavereiden kanssa niin paljon kaikkea hauskaa. Kohokohtana mieleen jäi kyllä viime kuun alussa olleet Summer Up -festarit, että en malta odottaa seuraavia. Tänään käytiin porukoiden ja mummin kanssa toisen mummoni 75-vuotissynttäreillä Kuopiossa. Mummo oli tehnyt kinkku- ja lohikiusausta, mustikkapiirakkaa ja sitten oli kinuskikakkua. Tarvitseekohan erikseen edes mainita, että sai kyllä syödäkseen ja hyvää oli! Isäni osti mummolle syntymäpäivälahjaksi kultaiset korvarenkaat, jotka olivat tosi kauniit. Siellä sitten vierähti muutama tunti ja tulimme iltapäivällä takaisin kotiin. Sunnuntai meni siinä aika nopeasti.

Piitu the nappisilmä :3
Maanantai-aamuna sitten suuntasin kopikselle kymmeneksi. Käytiin muutamia perusasioita työssäoppimiseen liittyen, ei mitään uutta kuitenkaan. Käytiin syömässä ja sitten näinkin montaa kaveria kerralla, törmäsin nimittäin Tanjaan, Heidiin, Katariinaan, Maarittiin ja Hennaan. Pikaiset kuulumiset siinä sitten vaihdettiin ja kun saavuin mummolaan, kello oli reilut 12. Siinä sitten hiimailtiin iskän kanssa jonkun aikaa ja suunnattiin sitten kotiin. Iltapäivä meni aika nopeasti työssäoppimista miettiessä, ja tiistai ihan yhtä nopeasti. Meinaan, tämä päivä vaan hurahti mennä, ja nyt väsyttää ihan älyttömästi. Eka to (työssäoppiminen) -päivä meni tosi mukavasti asiakkaiden luona käydessä ja duunia tehdessä.


Tänä iltana en aio stressata kummempia, kirjoitan to-päiväkirjaan päivän tapahtumat ja katson Lentoturmatutkintaa (kuinkas muutenkaan) ja syön jäätelöä. Vielä on kesää jäljellä ja aion ottaa näistä päivistä kaikki irti :-)

Lämpimiä koulu- ja työpäiviä! :-)

~ Viivi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mitä mielessä? Jätä kommentti! :)